LA RECERCA DE PERSONATGES

Fa dies que estic donant voltes a la recerca d’alguns personatges que m’ajudin a crear les historietes. De moment la recerca ha estat infructuosa… o no…, ja que han aparegut ‘els indefinits’ que em sembla que poden donar molt de joc!

Neva!

Cal anar amb la llibreta a tot arreu, aprofitar les propies vivències i no deixar escapar cap anècdota que sigui ‘matèria’ útil per una historieta.

Ahir plovia i vaig dibuixar la figureta de la nena gaudint de la pluja. Una història porta a l’altre; tot i que estem al mes de maig, avui neva. He recuperat els mateixos personatges però, amb la neu i el fred, la historieta té un desenllaç diferent…

Ara caldrà redibuixar-ho en un paper millor, escanejar el dibuix i després pintar-lo.

No és gaire transcendent, però m’agrada. És la meva primera historieta!!!

Plou!

Una vessant que també vull explorar és la de les historietes, ja siguin  petits relats relacionats amb la vida quotidiana o històries fantàstiques amb personatges imaginaris.

Part de l’aprenentatge consisteix a descobrir quins materials són més útils per obtenir un resultat satisfactori. De moment, com que estic a les beceroles de tot el procés, aprofito unes tires de paper Canson per acrílic i aquarel·la de 200 gr, 20 x 10 cm., restes d’altres treballs.

Més endavant hauré de decidir si aplico el color de manera digital o amb tècniques tradicionals. La pintura digital permet jugar amb els colors sense que, en el cas que no t’agradin els resultats, hagis de repetir tot el dibuix.